Kinds Tentenverhuur

http://kindsverhuur.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.verwarming-groot2gk-is-193.jpglink
http://kindsverhuur.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.verwarming-groot1gk-is-193.jpglink
http://kindsverhuur.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.verwarming-groot3gk-is-193.jpglink
Progress bar

Verwarming

Kinds Verhuur levert tenten voor alle jaargetijden. Onze tenten zijn door de nauwkeurige afwerking ook zeer geschikt voor de koudere perioden. Uiteraard is het gebruik van proffesionele heathers dan sterk aan te raden. Kinds Verhuur beschikt over een drietal type heathers, die gelang de grootte van de tent en de hoogte van de temperatuur kunnen worden ingezet.

Master heathers 

De Master heathers worden achter of naast de tent geplaatst, waarna deze via een slang of slangen aan de tent gekoppeld worden. Vervolgens wordt de hete lucht de tent in geblazen. Via een thermostaat, die in de tent wordt gehangen, kan de temperatuur worden geregeld. De heathers zijn voorzien van dieseltanks, die vol worden afgeleverd. De lichtste heather van 75.000 cal. heeft een ingebouwde tank (90L) , terwijl de andere heathers een losstaande dieseltank (400L) hebben. De heathers zijn reukloos en maken een licht zoemend geluid.

Patio heathers

Naast de master heathers beschikken wij ook over patio heathers. Deze staande heathers (terrasverwarmers) verwarmen vooral plaatselijk.

© Copyright 2013 | Design: Web en App